Vyriškų Kirpimų Kursas su Pauliumi Sokolovu

Žiūrėti Video

8 Savaitės

Spalio 2

Kaunas

Vyriškų kirpimų pradžiamokslio kursas, kurio metu įgysite žinias, kurių užteks pradėti naują karjerą nedelsiant. Akademiją baigė daugiau nei 400 mokinių ir virš 80% jų, sekmingai įsitvirtino rinkoje.

Intensyvus aštuonių savaičių kursas, kurio metu įgausite vyrų Kirpėjo – Stilisto – Barzdaskučio kvalifikaciją.

Mokymai paskirstyti į dvi dalis:

Pirmasis mokymų etapas: Teorijos su praktika ant manekeno galvos.

Antrasis etapas: praktika ant modelių.

Kam skirta ši Akademija?

Ši kursas skirtas visiems, kurie nori įgyti vyrų kirpėjo profesiją. Akademijoje rengiamia tik siauro profilio kursus ir buriame mažas mokinių grupes, kad lengvai pasiektume akademijos tikslą- dirbantys mokiniai.  Mokymai skirti tieks, kurie nori greitai ir tvirtai išmokti visų kirpimo pagrindų.

 

Per daugiau nei keturis metus mokymų ištobulinome kurso medžiagą iki aktualiausios ir svarbiausios, šių dienų barberiui. Kursas apima visas temas: nuo kirpimo iki kliento aptarnavimo. Mes tikime jog šių dienų rinkoje gali išlikti ir konkuruoti tik tie meistrai, kurie geba prisitaikyti prie rinkos pokyčių. 
Nepriklausomai nuo amžiaus ar lyties, visi mokiniai gali kirpti, tačiau geriausiai kerpa, tie kurie ideda daugiausiai darbo mokinimosi proceso metu. 

Ką išmoksite?

Pradedančiųjų kurse  išmoksite visų tipų vyriškus kirpimus, bei barzdos modeliavimo paslaptis. Išmoksite kaip pasiruošti darbui, atsirinkti ir dirbti su skirtingais įrankiai ir produktais. Išanalizuosite plauko struktūrą, galvos formą, jos skirstymą ir gebėsite parinkti tinkamiausią kirpimo formą savo klientui. 

Kurso metu ir po kurso gausite visą reikiamą papildomą informaciją, kaip plėtoti savo naują veiklos sritį: išmoksite  susikurti ir įdarbinti socialinius tinklus, sužinosite psichologinius aspektus, kaip pritraukti ir išlaikyti klientus. Savo srities profesionalai perteiks fotografavimo žinias ir bendro kliento įvaizdžio kūrimo subtilybes.

Kodėl kirpėjo stilisto profesija?

Bendro profilio kirpėjo amatą keičia skirtingos specializacijos, viena iš jų: vyrų kirpėjo-stilisto profesija. Dažnai kyla klausimas, kas lėmė šį pokitį? 

Bendro profilio kirpėjas turi išmanyti, nes kelias atskiras specializacijas: kirpti, šukuoti, dažyti, dėti cheminį ir t.t., norint būti profesionalu kiekvienoje iš sričių, reikia skirti itin daug laiko ir dėmesio mokymams. Tuo tarpu turint vieną specializaciją, ją galime išdirbti per kelis mėnesius. 

Kaip pasiekti laisvę bei materialinę gerovę? Investuoti į žinias ir nesustoti tobulėti. Nepaslaptis  jog kirpėjas gali uždirbti iki 3000 eur per mėnesį dirbdamas tik 15 darbo dienų.

Apie meistrą

Paulių Sokolovą

Esu vienas iš Mooza akademijos įkūrėjų.

Visada buvau linkęs į rankomis dirbamus amatus. Kirpimai į mano gyvenimą atėjo gana vėlai ir netikėtai. Iki tol jau buvau daug išbandęs profesijų ir veiklų, tad kirpimai galėjo tapti tik dar viena stotelė, tačiau jie liko ilgam.

Kirpimas padėjo užaugti kaip žmogui, padėjo pažinti save, padėjo rasti laisvės kurios neradau kitose veiklose. 

Tai kelionė kuri nesibaigia po metų, ar penkių ar net penkiolikos. Tai visada besikeičianti upė kurioje visada yra ko rasti, išmokti ar išbandyti. 

Siekiu jog kiekvienas mokinys pamatytų šito, ne visada jau tokio lengvo, amato grožį ir kūrybinį potencialą jame. O tam, kad vesčiau pavyzdžiu reguliariai važiuoju mokytis ir pats.   

 Visoje mūsų akademijoje rasite tik tai kas aktualu, ir veikia. 

Esu kiekvienam iš Jūsų, Kauno Mooza Akademijoje.

Pauliaus mokiniai

Tikri atsiliepimai

Mokinių praktika!

DĖMESIO!

Į šį kursą priimame tik mažą grupę būsimų stilistų.

Tam, kad tu baigęs šį kursą išeitum pasitikintis Kirpėjas – Stilistas, mes skiriame daug dėmesio į kurso kokybę. Todėl, mes priimame tik nedidelę grupę norinčių.

Jei tikrai nori tapti geru meistru ir pradėti savo karjerą dar šiais metais, tai nelauk ir nedvejok.

Registruokis šiandien!

Liko tik: 3 vietos!

Išsirink tau tinkamą mokėjimo būdą.

Mokėk mažiau pasirinkdamas pilną kainą.

Išsimokėtinai

Tiems kam reikia pagalbos
200 Per Menesį
  • Pradinis įnašas 1400€.
  • Laikotarpis 6 mėnesiai.
  • Bendra suma: 2600€

Kurso Kaina

Kirpėjo -Stilisto -Barzdaskučio
3600
2400 Vienas mokėjimas
  • 8 Savaičių kursas
  • Sertifikatas
  • Didmenininko Statusas

Plius - EXTRA
pamokos

Kurso kaina
4000
2700 Vienas mokėjimas
  • 8 Savaičių kursas
  • Sertifikatas
  • Didmenininko Statusas
  • 3 Tobulinimosi pamokos

PASKUBĖKITE, LIKO NEDAUG LAISVŲ VIETŲ.

Klausimai ir Atsakymai

Kurso trukmė 8 savaitės, 20 kontaktinių susitikimų.

Koks mokymų grafikas?

Mokymai vyksta 2 arba 3 kartus per savaitę, lyginėmis mėnesio dienomis.

Mokymai vyksta 14-19 valandomis. 

*mokymų grafikas gali keistis, tikslus grafikas tvirtinamas mokymų pradžioje. 

„Mooza akademijoje” Juozapavičiaus pr. 95, Kaunas

Visų ilgių vyriškų plaukų kirpimai. Skutimai ir modeliavimai mašinėle, barzdos formavimas. Reklamos pagrindai, įvaizdžio kūrimo patarimai, darbo psichologija. Ir daug kitų temų, be kurių kirpėjo profesija neatsiejama.

Po kurso galima dirbti iškarto. Atlikti visų rūšių modelinius kirpimus ir barzdos modeliavimus. Galima dirbti tiek “Barber” kirpykloje, tiek ir grožio salone. Mokiniams suteikiame darbo pasiūlymus partnerių salonuose.

Kaip mūsų mokiniai pasakytu: 

-tai buvo geriausias mano gyvenimo sprendimas. 

Todėl mūsų mokyklą, nes mums rūpi, kad tavo kompetencijos atitiktu šių dienų aktualijas ir baigęs kursą galėtum jaustis įgyvendinęs savo seną svajonę. 

Paulius akredituotas mokytojas, praktikuojantis ”Barberis”. Jo mokymo technika pasižymi paprastumu. Informacija pateikiama  paprastai ir lengvai suprantamai.. Paulius kiekvienais metais stažuojasi skirtingoje pasaulinio lygio akademijose ir kaupia asmeninį žinių bagažą. Tobulina savo žinias ne tik kirpimuose, bet ir oratorystės, psichologijos ir kitose srityse. 

Visas inventorius būtinas praktikai mokymų metu bus suteikiamas. O darbui būtiną inventorių padėsime išsirinkti iš partnerių parduotuvių.

Kursą baigę mokiniai gauna akredituotą mūsų mokyklos diplomą.

Turite dar klausimų?

Drąsiai klauskite.